Knæstrømper. Knæstrømper og Overknee strømper 2019-08-27

Knæstrømper Rating: 7,5/10 1256 reviews

Nylon strømper. Fine og lækre nylon strømper

knæstrømper

Er du i tvivl om hvilke strømper du skal vælge? Alle vores uldknæstrømper er kraftigere end vores bomuldsknæstrømpe. Her ved du hvad du får og strømperne vil tjene dig godt. Vi har her på siden samlet alle vores strømper til mænd. Strømpemoden Lige for tiden er farvede, mønstrede strømper en del af modebilledet, og mange mænd synes, det er både sjovt og smart med sokker, der ikke er helt ensfarvede. Ensfarvet Ensfarvede strømper er blandt de mest populære strømper. Hvad er historien bag strømpen? Vi har strømper af begge typer. Det er naturligvis vigtigt at man passer rigtig godt på sine nylon strømper, og gør man dette kan de gode kvaliteter holde rigtig længe før de er slidt.

Next

Nylon strømper. Fine og lækre nylon strømper

knæstrømper

Knæstrømper, vores udvalg Vores knæstrømper du finder her, består af både nylonstrømper og bomuldsstrømper. Et fællestræk har alle knæstrømperne, og det er at de er testet af SokkePosten og har vist at de har en god kvalitet. Og det med gode grunde. Vores andre typer af knæstrømper til mænd, er betydeligt mere slidstærke. Vi fører ikke decideret sportsstrømper.

Next

Nylon strømper. Fine og lækre nylon strømper

knæstrømper

Falke ankelstrømper, knæstrømper, strømpebukser og selvsiddende findes i uld, bomuld og nylon. Vi har nylon strømer i flere priskategorier og du kan finde mange smarte til gode og billige priser. Alternativt kan du vælge sexede knæstrømper med blonder. Hvis du vil vise dine ben og fødder, ser det ekstra flot ud med dobbeltsyet nylon over tæerne. Du finder dem herunder, vores udvalg strækker sig fra uld til bomuld. Nylonstrømper fås i forskellige længder, og vi tilbyder både taljehøje og lårhøje nylonstrømper.

Next

Nylon strømper. Fine og lækre nylon strømper

knæstrømper

Vælg de mange flotte nylon strømper med striber, prikker og mønstre når der skal noget kolorit på hverdagen eller hvis festen kalder på et frisk og moderigtigt outfit. Strømper er for det meste svedtransporterende. Vi lover god pasform og bløde kvaliteter til attraktive priser. Herudover har Falke også de mere specielle strømper såsom fuslings, natsokker og de såkaldte golfsokker. Tag de klassike enfarvede på når du ønsker den sikre stil og hvor det ikke er dit outfit der er i fokus. Kvalitet er for os den rigtige kombination af slidstyrke og velvære.

Next

Knæstrømper og Overknee strømper

knæstrømper

Vi har ensfarvet strømper i sort, hvid eller grå, vi har strømper med mønstre og strømper med farver. En Falke strømpe er en utrolig holdbare strømpe med en god komfort. Det betyder at de ofte strækker sig over flere størrelser. Velværet kan sættes ekstremt i fokus, hvilket vi har gjort med vores 100% uldstrømpe, og vel vidende at denne strømpe ikke er særlig holdbar. De bliver afgjort en forskel! Derfor strikker vi vores knæstrømper på specialmaskiner, der tilgodeser dette formål. I 1589 skete der en revolution inden for strømpefremstilling, som gjorde at man kunne producere strømper på maskiner. Der er ikke noget mere træls end strømper, der glider ned — og det gør en lidt kraftig strømpe nemt, hvis den er glatstrikket.

Next

Knæstrømper og Overknee strømper

knæstrømper

Læs mere En knæstrømpe skal helst sidde godt på foden og benet. Dame Nylon strømper Nylon strømper kom på mode i efterkrigtiden efter anden verdenskrig. . Strømper til mænd — Guiden til de rette herrestrømper Strømper er ikke bare strømper. Du finder knæstrømper her både til hverdag og fest.

Next

Herresokker

knæstrømper

Mønstret Mønstre strømper er på det senere blevet mere populære. Skej ud med farvede sokker, hvis du har mod på lidt mere kulør i hverdagen. Tøjekspertens udvalg af herrestrømper Vores sokker og strømper er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed og prisen den er lav. Dette er reelt et modespørgsmål som kun du kan svare på. Vi har derfor også flest strømper som er sorte, grå eller hvide.

Next

Nylonstrømper af nylon, silke eller lycra

knæstrømper

Husk den klassiske sorte 10-pak, som er obligatorisk i enhver mands gaderobe, hvis du vil være sikker på, at to sokker i skuffen matcher hinanden. Herrestrømper er ofte en ting, der bliver nedprioriteret i forhold til andre ting, men det er faktisk smart at gå med stribede og farverige strømper, og det gør ikke noget at man kan se dine strømper ved buksekanten. Vær dog opmærksom på at uldstrømper kræver specielt vaskemiddel og vaskeprogram. Uanset om du skal klæde dig ud som rockfan, heks, prinsesse, danser eller ganske enkelt symbolisere en vis tidsperiode, kan du garanteret finde de knæstrømper, du leder efter her hos os. Størrelse Størrelsen på strømper går normalvis efter samme skala som på sko. Hos Tøjeksperten sætter vi en ære i, at du har gode strømper som sikrer dig en god komfort.

Next

→ Strømper til mænd

knæstrømper

Så vælg og vrag blandt de stribede, hvide og vilde knæstrømper i vores udvalg. Vi elsker alle verdens farver og bliver altid i godt humør, når der er knald på farvene. Pris Vi har strømper til mænd i alle prisklasser startende fra 40 kr. Vi strikker også med de bedste garner for at sikre, at det er kvalitetsstrømper, vi leverer. Vi svarer neden for på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Vi har som kvalitetsnylonstrømper eksempelvis nylon strømper fra.

Next