Frotte badekåbe. Badekåber 2019-07-24

Frotte badekåbe Rating: 6,9/10 1462 reviews

Bløde badekåber

frotte badekåbe

En morgenkåbe kan bruges i mange forskellige situationer, blandt andet på en kølig morgen, når du er kommet ud af bruseren, i svømmehallen, eller når du vil hygge derhjemme en lørdag aften. Ønsker du at fremhæve din feminine side, har vi også de lidt mere sensuelle badekåber. Als einer der ältesten Design Brands in Dänemark zieht unsere Geschichte Fäden ein halbes Jahrtausend zurück und webt sich in die gegenwärtigen Textilien ein. Skal dine børn have en ny dejlige badekåbe — og synes du ligesom os, at de fortjener det absolut bedste — så kan du således gøre dig en god handel her på siden. Til sport kan du sy et pandebånd af frotté, som absorberer sveden. En badekåbe kan bruges om morgenen, om aftenen og så er den — selvsagt — helt perfekt til efter badet, hvor det kan være en smule koldt.

Next

Badekåber og morgenkåber til mænd online hos STYLEPIT

frotte badekåbe

Find den model, der passer til dit behov og klik den hjem med det samme. Håndklæderne kan både købes i store størrelser, som er perfekte at tørre sig i efter et bad, samt i små størrelser, som kan anvendes som gæstehåndklæder på badeværelset. Hos Magasin har vi morgenkåber i flere forskellige materialer. En lotion er en rigtig god idé at bruge, når du har været i bad, da den sørger for at tilføre din hud ekstra fugt. Morgenkåberne er ligeledes forskellige i deres farver, nogle er hvide, andre er cremefarvet og du kan også finde dem i navy, grå, sort og enkelte i feminine rosefarver og lyserød.

Next

Badekåber og tøfler

frotte badekåbe

Som introduktionspris sælges badekåberne til 749 kr. De lange bomulds fibre giver badekåben en fantastisk blødhed og en flot finish. . En god badekåbe giver varme og komfort til dit barn Hvis du som forælder sætter en ære i at holde dit barn varmt og komfortabelt til hver en tid, så er en skøn badekåbe det helt oplagte valg. For din sundhed, for huden og for at beskytte vores planet. Der er et socialt aspekt over en morgenkåbe, og hvis hele din familie ejer en, kan i hygge jer sammen, med dem på, til langt ud på dagen.

Next

Hvid badekåbe til mænd og kvinder

frotte badekåbe

Pletbehandl og luft tøjet i stedet. At spilde ved middagsbordet er den mest almindelige årsag til snavset tøj. At trække i sin egen badekåbe efter et bad er en skøn følelse, og her på trendyshop. Find til specielle lejligheder en badekåbe til damer fra Triumphs bryllupskollektion. Kombinér din badekåbe med passende homewear fra Triumphs Body Make-up serie og gør dit afslapnings-outfit perfekt med stil og komfort. Normalprisen for badekåber i denne kvalitet vil typisk ligge omkring 650-700 kr. Snittet er elegant, enkelt og klædeligt, med stor krave, dybe lommer og i gulvlang for den ultimative komfort.

Next

Frotté

frotte badekåbe

Klassisk hvid badekåbe til mænd og damer Den hvide badekåbe vil typisk være den, du bliver præsenteret for på hoteller o. Her på siden kan du også finde morgenkåber, der er lavet som heldragter. Nyd den lette og bløde følelse, som en jersey badekåbe fra Body Make-up serien giver på huden. Føl dig frisk og afslappet med en morgenkåbe Der er ikke noget bedre end at være afslappet klædt og have følelsen af ikke at skulle nå noget. Du kan også finde et udvalg af lækre sæber, cremer, body wash samt mange andre skønhedsprodukter til.

Next

Flotte Badekåber til kvinder

frotte badekåbe

Det bliver også kaldt Walkfrottier. De fleste kender formentlig den behagelige følelse af at komme hjem og smide det tætsiddende tøj, som man har haft på i skole eller på arbejde. På siden finder du eksempelvis badekåber fra velkendte brands som , , og mange andre, som alle leverer skøn kvalitet til dine børn og unge. Morgenkåberne er alle fremstillet i en blød og super behagelig kvalitet, men de er forskellige i farvevalget, størrelserne og materialerne. I stedet anbefales det at lufte og pletbehandle - to bæredygtige måder at holde tøjet rent og frisk, som samtidig giver tøjet en længere levetid. Jo koldere vandet er, jo bedre er det for miljøet og tøjets levetid. Når du en gang har prøvet en morgenkåbe til herrer, er vi sikker på, du ikke hopper ud af den igen foreløbigt.

Next

Frotte

frotte badekåbe

Så hvorfor ikke nyde tilværelsen og den ekstra tid i en blød og lækker morgenkåbe? Vi har et flot udvalg af elegante kåber til kvinder. Hop i den når du hente skal hente post, lukke hunden ud i haven eller bare have en afslappende søndag derhjemme. Når du har smurt kroppen ind i bodylotion, kan du passende hoppe i din bløde morgenkåbe, som giver dig varme og velbehag. Ligesom det gør sig gældende for vores øvrige badekåber, så kan du også vaske denne farve. I denne kategori har vi badekåber i Bomuld, Microfleece, Fleece og Velour. Kåben leveres i en fin gaveæske med hank.

Next

Morgenkåber

frotte badekåbe

På siden kan du også finde slippers og klipklappere, som er perfekte at tage med dig, hvis du er på ferie og skal en tur til poolen. Frotte er et specielt bomuldsstof, som er dækket med små tætsiddende løkker. Hvid badekåbe med frotté og sugeevne Det er dog ikke en helt almindelig badekåbe, hvad angår materiale og sugeevne. Micro Velour er et åndbart materiale og således bliver du aldrig utilpas. En dejlig løs og blød morgenkåbe er her en sikker vinder. Den er en nem og hyggelig løsning, som du kan hoppe i på vej til sport, fitness, bageren eller ned til poolen. Mon ikke jeg har et godt tilbud til dig? Det bedste ved weekender er, at man har tid til at hygge derhjemme og tage tingene i et roligere tempo.

Next